NY DAG 4!

Hei!

2 inlegg på en dag er ikke verst. Toppblogger next. 

Den 4 dagen i NY var vi på Six Flags. For de som ikke vet hva det er så er det Amerikas største fornøyelsespark. Det er liksom tusenfryd x2000. De hadde verdens  høyeste og raskeste  berg-og dalbane som vi tok. Haha, var ikke forberedt på at det skulle gå så fort, så når vi begynte å kjøre så datt tyggien ut av munnen, sikkelet i munnen bare rant på siden av munnen og hele trynet ble helt dratt tilbake. Det var dritgøy! Jeg tror jeg tok 2 store karuseller og et par små fordi det var helt sykt lang kø(1 time til 2 timer kø) og ingen gadd å kjøpe fast pass med meg.  Jeg var også blitt forkjølet fra aircondition på rommet + jeg var sliten. Derfor satt jeg meg ned med en annen gjeng en de jeg var med og chillan på en restaurant. Vi hadde faktisk 1 time mer på Six Flags enn vi hadde på fridagen i NY. Synes det var litt(veldig) teit. 
Ritas som skulle være godt, det var næsty. Tror jeg valgte feil is. På bilde er det oreois. Det der minnet meg om isbiter blandet med litt sjokoladeis. Så tok bloggerbilde mitt og kastet den etterpå. 
minste størrelsen de hadde. welcome to America!

Jenta nr, 2 på bilde var roomien til Martine. Hun var fra Tyskland og var så søt og ikke så god i engelsk. Men lol. Vi fikk vite masse morsomt som hadde skjedd i Tyskland. Holdt på å dø, hun var dritkul! Hun likte oss bedre enn de tyske jentene, fordi de var så kjedelige og vi var kule. Hahha, og hun trodde vi hadde smoka weed for vi hadde latterkrampa den ene dagen og fordi vi rapte. 

Dette var siste dagen i NY før vi reiste videre til vertsfamilien! Skal prøve å blogge mer om dette i morgen. 

-Linda

#utveksling #explorius #exploriususa #utveksling1415

 

NY DAG 3!

Hei. (dette innlegget skulle egentlig blitt postet i går, men jeg lå i sengen og var for lat til å strekke ut armen etter kamera for å overføre bildene, så det kommer i dag! upzi. america makes me dis way.)(eller fotballtrening i 40 grader) 

Den 3 dagen i NY hadde vi fri dag i NYC! Meg, Henriette, Martine, Linnea og Kate var først på Rocerfeller Center som hadde en helt fantastisk utsikt. Var helt sykt! Etter det tok vi Subwayen til Soho for å shoppe! Var innom de fleste butikkene som Pink, VS, Hollister, Urban Outfitters, Mac, Sephora, Michael Kors osv. Var helt i himmelen og skulle gjerne hatt mer tid på å shoppe. 

White girlzA jeg var med måtte seff på Starbucks som jeg ikke er noe fan av.(jeg bestilte smoothie som så ut som en milkshake og smakte forferdelig)

fine Linnea on top of the Rock!Utsikten var helt amazing, bildene kan ikke beskrive det!

 meg, Linnea og Henno.

ZelfieSubwayen


meg som har photoshoot, babe as usual.

slitne jenter etter shopping
Shoppingen. 

Skal blogge om Six flags som er siste dagen i NY i morgen. 

-Linda

#utveksling #usa #exploriususa #utveksling1415 #NewYork

 

 

NY DAG 1 OG 2!

Hei folkens! 

Jeg har kommet meg trygt frem til vertsfamilien, men tenkte å blogge fra NY før jeg blogger om hvordan jeg har det her! Har ikke hatt internett på pcn før nå, så derfor kommer inleggene litt senere enn planlagt. 

Første dagen i NY var vi på sightseeing og så sykt mange kule plasser! Guiden vår var kjempekul og det var kjekt å høre på alt han sa. Lærte masse kult om NY, og jeg fant ut at jeg definitivt skal tilbake til NY! Det er en helt fantastik plass og jeg ble forelsket i den. Vi så maange plasse som er fra serien "Gossip Girl" som jeg elsker, så jeg ble skikkelig gira!


Meg og Henriette rett før avreise!Central Park

Dette er plassen hvor Chuck og Blair giftet seg på! Ble helt starstrucked her. Meg på times squareKate, Martine og Henriette!Her hadde vi lunsj på Grand Central

The Carrie steps

Her er cafeen fra "friends" serien som de alltid sittter på.

Skylinen til NY

Chuck Bass sitt hotell. Credz til Mart for bilde.meg og kate ble intervjuet av  CNN som dere ser i bakgrunnen! :-)
9/11 memorial som var helt syyyykt stor!! 


Når twintowers ble flydd inn i ble hele "nabolaget" rundt ødelagt og det var stengt i sånn 10 år eller noe, så det var ikke noe liv der. Men hvis dere ser på dette bildet så er det et tre, dette er det eneste som overlevde. Det er litt sykt med tanke på at hele plassen var ødelagt.  Dette blir kalt for "the survivers tree" Bare noen deler overlevde eller noe, så de hadde det på nursery i 10 år før de tok det ut igjen. Så treet er til de folkene som overlevde twintowers. 
Meg på Grand Central som er hvor hele Gossip Girl serien starter.

Så dette er bare få av alle bildene jeg tok! Har maaassse mer, men det blir for mye å legge ut. Bildene kan ikke beskrive alle plassene vi var. Det var mye sykere og finere i virkeligheten. 

#utveksling #explorius #utveksling1415


LINDA I USA ♥
TEXAS, USA 14/15
MAIL:

ARKIV


November 2014
September 2014
August 2014
Juli 2014
Mai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014

KATEGORIER


Blogg
Før avreise
Hverdagen i USA
Skolen
Soft Landing Camp i New York
Vertsfamilien

FAVORITTER


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits