SKOLEN

Hei!

Nå er klokka 02:50 her. Burde vært i seng for lengst. Men orker egentlig ikke legge meg! Har ikke lyst å gå på skolen, gruer meg hver dag og ser bare fram til helg igjen. Jeg skjønner ikke hvordan folk får venner, er usikker på om det er jeg som er et sosialt tilbakestående menneske elns. haha. Jeg har ingen å henge med på skolen utenom 1 jente som hater alt og alle på skolen og ikke er med på noen ting. I lunsjen sitter jeg med 2 freshman, 1 junior og hun jenta og vi er alle nye på skolen. De har komt fra andre skoler i USA, mens jeg er utvekslingselev. Folk på skolen virker så lukket og ingen bryr seg når jeg snakker med dem. Det er så rart og være "loner" når jeg alltid er vandt til å alltid ha noen å henge med på skolen i Norge. Går rundt alene og gjør alt alene, blir snart gal! Mens jeg har prøver og hvis jeg ikke forstår noe på skolen får jeg tårer i øyenkroken og må skjule det og holde meg sammen for å ikke få grineutbrudd.(lol. høres ut som den drittungen)

Har lyst å starte på en sport på skolen men jeg har nok med å spille fotball på rec-team utenom skolen og uansett så har alle ting for denne sesongen hatt tryouts i sommer og man får ikke bare begynne midt i. Heldigvis skal jeg spille på fotballlaget til skolen neste sesong. Vi begynner etter Thanksgiving, men vi skal trene sammen hver fredag i gymmen på skolen. Vi begynte sist fredag og det var ikke høyt nivå! Første året skolen har fotball, som vil si mange nye spillere. 4 jenter var kjempe gode da for de spiller Club soccer(som er shitdyrt og bra. College speidere følger med på dem) og de jentene syns jeg var god og de var redd jeg ikke fikk være med på varsity(samme som A lag) siden jeg var utvekslingselev. Men jeg får lov til det siden jeg har betalt 100 dollar og fylt ut en hau me papirer. Så da ble de glad og jeg ble glad. haha. Håper på å bli venn med disse jentene, for de virker kule og snille!

Utenom det så har denne helga vært drit! Gledet meg til å spille min første fotballkamp på lørdag, men nei den ble avlyst. Og husker dere jeg sa jeg skulle i Youth Group me Seara(fra fotballaget)? Hun ble syk så vi fikk ikke gått...

Utenom skolen går ting fremover. Prøver å tilpasse meg familien og alt! Det er

vanskelig. Man skulle ikke tro amerikanere hadde så stor kulturforskjell, men den er helt sykt stor. Amerikanske unger er gale og btw. Trives veldig på fotballaget mitt også, jentene der er kjempe snille og morsomme! Skulle ønske jeg gikk på skole med dem!

Men nå skal jeg legge meg tenkte jeg og se fram til denne nye og fantastike uken! Or nah. vet ikke om jeg gruer meg mest til gymmen i morgen eller det å gå på skolen.

Sykt amerikansk da. fikk den på tacobell da. enda mer amerikansk.

#utveksling #explorius #exploriususa

MY SENIOR SCHEDULE!

Hei!

Følte meg litt kul som skrev senior scheduele. Heldige meg fikk være senior dette året, og det var liksom uten å spørre. Jeg ble satt opp dit autmoatisk når jeg sa at mitt skoleår i Norge ville være 12th grade(som er 2 vgs i Norge). Men en kjip ting er at jeg har 8 klasser hver dag som kun freshman, sophmores, juniors må ha, mens så og si alle andre seniors har 6 klasser. Men siden jeg var utvekslingstudent måtte jeg ha 8. Hater det. Skoledagen min er fra 08:25 til 15:55 hver eneste dag, med de samme fagene hver eneste dag. Har laang dag!  I tilegg går skolebussen fra huset mitt sånn 07:35 og jeg er på skolen 08:00-08:10. Så da kjeder jeg meg der mens alle andre snakker med vennene sine.(venneløs much). Men jo, en period er  på 45 minutter, også har vi 4 minutter på å bytte klasse og komme til neste klasse. Heldigvis for meg er ikke skolen stor, så har sluppet å komme forsent og jeg finner alltid fram i tide. 

1. meg i min skoleuniform. har på hettegenseren ulovlig. ble ikke dresscoda! 2. Min spansk pult! 3. Glømte å gjøre spansk lekse og måtte gjøre sånn piss og fikk dårligere karakter :((

1. Period - Spanish 2

I denne klassen har jeg Mrs. Diaz. Tror ikke hun har fått med seg at jeg er utvekslingstudent og aldri har vært på skolen før. For hver gang vi har oppgaver har hun skrevet noe på tavlen med oppgavene og ting vi må skrive ned, som de lærte i fjor og som jeg ikke forstår en shit av. Så forklarer hun til meg akkuratt som jeg er tidenes dummeste person. Dette førte til at jeg nesten fikk et grine sammenbrudd i klassen 2 ganger. Måtte kjempe mot tårene, men tror jeg forstår mer nå. Amerikanere suger i spansk uttale, dør inni meg når de snakker spansk og vi har en gutt som er tidenes største retard i klassen, hahah han er så dum som gjør han morsom. En dag hadde spansk 3 klassen sunget karaoke og han og ville det. Så spurte han læreren om vi kunne og da sa hun "No, if u were in spanish 3 you could have done it" og han svarte med at han  har gått på boarding school og ikke velge sine egne fag. Boarding school tenkte jeg. hmm smartass kid. Så spør spansk læreren, hvilken boarding skole og han bare boarding skole med rehab for drug addicts. Jeg gikk på drugs i 1 og et halvt år. Kjekk ting å dele med klassen! Folk deler serr hele livet sitt, må skrive inlegg om det senere!

2. Period - ADVDPD(Advanced Video Production)

Denne klassen måtte jeg bare velge for å velge et fag sånn at jeg fyller opp timeplanen. Så valgte den for det hørtes ut som en chill klasse. Har Mrs. Cornellius som jeg virkelig liker. Har henne i 3 klasser og hun er kjempe snill. Vi er 6 stk i klassen. 3 "nerder" som du ser i High School Movies. Han ene er så nerd at det er kult.(spiller en gameboy som ser ut som den er fra 1970 og har buksa opp til magen og strenger og briller) Første gang vi hadde denne klassen sa læreren at dette var en klasse der vi måtte snakke mye, og han bare "I don´t really socialice with people" Men de 2 andre i klassen er dritkule! Han ene er så morsom at jeg får latterutbrudd hver time. Sånn morsom black guy, og hun ene er en morsom meksikaner jente. Liker denne klassen best av alle. Det vi gjør i klassen er å spille inn videoer, nå har vi laget en video med "pledges" som vi skal vise til skolen hver dag og alle må se på videon og ha handa på brystet og snakke med. Vi skal lage nyheter og introduksjonsvideo av oss selv og masse sånne kjekke ting! Vi kaller oss selv for low budget crew!@

3. Period - Algebra 1

Hadde algebra 2, men bytta til 1 for gadd ikke ha avansert når jeg kan ha lett å få det godkjent. (eller rettere sagt, forsto ikke noe i 2) Men uans, har denne klassen med kun freshmans som er 9 klassinger. Som vil si de er like gamle som brusjan i Norge. De ser ut som de er på alder med russen i Norge og de er helt gale. De er den beste klassen på å ta i mot. Så første gangen jeg hadde matte med de, så inviterte de meg til å sitte i lunsjen med de. Så ja, jeg hadde lunsj med 9. klassinger. hahaha. flaut. Men læreren her heter Mr. Simmons og han tror jeg er tidenes dumbass og sier jeg må bare spørre om hjelp og han vet det må være vanskelig for meg osv. Han har og bodd i Tyskland i 4 år og syns det er så kult jeg er fra Norge. Men jo, matten er superenkel og jeg føler meg stjerne i denne klassen. Vi lærer "x+4=5" og at minus og minus blir pluss ogsånn. 

A LUNCH

Har A lunch med masse ukule folk. Sitter på et bord med ei jente som er senior, ei som er junior, ei som er sophmore og ei jente som er freshman og ikke snakker med oss. Og av og til kommer det folk ogsånn og snakker med oss. Kjøper 2 chipser hver lunsj og har loff og nutella. healthy life.

 1.3 ringed binder der jeg har alt av ark og skriveark. Så sykt smart! Fikk karakter på å ha en slik innen en dag. hahha. 2 og 3. er periodene og klassene mine. 

4. Period - Yearbook

Dette er basically en klasse der vi skal lage yearbook. Liker denne klassen kjempe godt og gleder meg til å være med og lage yearbook sidene. Nå tar vi bilder på spirit days, fotballkamper, volleyballkamper osv. og vi lærer å ta bilder, redigere og vi har hatt masse bli kjent ting ogsånn! Har Ms. Cornelius i denne klassen, som er den samme læreren jeg har i ADVDPR og i Journalism. Liker henne kjempegodt og hun er så snill! 

5. Period - English 4

Har Mr. Hudgens i engelsk 4. Elsker han, han er den kuleste læreren noen gang. Han er så kul og morsom og akuratt som en ungdom. Han banner til oss og vi hører på musikk og jobber masse i grupper. Ingen lærer er så kul som han, og tror alle folkene på skolen elsker han.  Klassen vår er ganske stor og en dag snakket så mange i munnen på han og han bare "EVERYONE SHUT THE FUCK UP. IM ABOUT TO MAKE YALL DONT PASS THIS FUCKING CLASS IF U DONT SHUT IT" hahah, så når jeg gikk ut klasserommet han bare "sorry linda, I was such a biaatch, but these kids annoy me" og han tar og sykt hensyn til at jeg ikke forstår alt! 

6. Period - US HISTORY

Drittklasse er alt jeg har å si. Forstår ikke så mye i denne klassen og vi jobber med masse ting jeg ikke forstår og har masse lekser. Bare sitter der og later som jeg forstår egentlig. Skal ha prøve på torsdag, og jeg aner ikke hvordan jeg skal klare den. Har Coach Mulholland i denne klassen og han er, ja, grei lærer. Du merker at han er football coach. Har en meganerd i klassen som svarer på alt, akuratt som i film og folk rager på han fordi de vil svare av og til og få extra credit for å snakke i timene, hahah. Var på vei til å få grine sammenbrudd i denne klassen også da vi fikk en test helt random på fredag og jeg satt der som et spørsmålstegn.

S.P.E.A.R

Dette er nesten som en arbeidsøkt i Norge, bare at vi må være enten i kantina eller på biblioteket. Jeg henger på biblioteket med ei jente jeg har blitt litt god veninne med(hun senior jeg har lunch med) og det er chill stoler som vi slapper av i. Kjøper som regel 1 til chipspose fordi jeg er sulten igjen. En gang i SPEAR skypet jeg med Sandra og gikk til min neste klasse og la på forann Ms. Cornelius og hun sa til meg at neste gang jeg vil skype med noen hjemme kan jeg komme i klasserommet hennes i S.P.E.A.R for å få ro." Det var sykt snillt! 

1. Hallpass for å gå ut av klasserommet. Snakk om å ikke stole på elevene. 2.3.4 er litt bilder fra skolen, disse ble dårlige. Men skolen er så sykt amerikansk high school film med folk og skolen!

7. Period - Journalism

I denne klassen har jeg også Ms. Cornelius. Dette skal tilsvare Medie. og info kunnskap i Norge. Vi lærer om media, hvordan skrive, intervjue osv. Kjedelig klasse, med kul lærer og tror det blir halveis chill.

8. Period - Girls Athletics

Vet ikke hvor jeg skal starte. Dette er den verste klassen noen gang.For det første så har jeg 4 min på å komme meg fra et bygg til et annet, kle på meg, få opp locker og gå ut i gymsalen. Spurter bort hver gang.  Alle jenter som skal spille skolesport må ha denne klassen og siden jeg skal spille soccer på skolen inkluderer det meg. Lærerene er de verste jeg har møtt. De overreagerer så sykt og snakker som om det er på liv og død. Vi gjør masse drittungt. Tror aldri jeg har trent så hardt før. Glem cooperen og alle tester i Norge ass, det er barnematen i forhold til ting vi gjør+ Texas varme. Skal lage et eget inlegg med denne klassen for det er så masse å si. Har vertfall gym hver dag i 45 min, og trenerene vet hvordan å utnytte timen for å si det sånn.  


Skolebussen hjem da! Høydepunkt med dagem etter hard gym. Er hjemme 16:30 hver dag. Vanskelig å ha et liv utenom når jeg har fotballtrening etter skolen mandag, onsdag og fredag og har et tonn med lekser. 

Dette er da min timeplan, heldigvis har jeg 2 kjekke klasser og resten er helt ok egneltig! Liker meg ikke på skolen, folk er så care og er ikke interesserte i det hele tatt. Var virkelig ikke sånn jeg så det for meg. Har møtt mange jenter fra andre skoler gjennom fotballen og alle sier at min skole er drittskole i forhold til demmers og det er mange på min skole som lurer på hvorfor jeg kom til denne skolen. Har planer med både Nicole(walmart), Searra(ei fra fotballaget) og  3 til jenter fra fotballaget. Så skal holde meg optatt de neste helgene og jeg skal spille fotballkamper! :)

#utveksling #usa1415 #exploriususa

 


LINDA I USA ♥
TEXAS, USA 14/15
MAIL:

ARKIV


November 2014
September 2014
August 2014
Juli 2014
Mai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014

KATEGORIER


Blogg
Før avreise
Hverdagen i USA
Skolen
Soft Landing Camp i New York
Vertsfamilien

FAVORITTER


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits