SURPRISE PARTY!

Heisann!

Nå er det 1 og en halv time til jeg må stå opp, for jeg reiser til NEW YORK! Klarer ikke å legge meg, er så stoka og nervøs på samme tid. Men tenkte å blogge om surpriseparty som jeg fikk av veninnene mine i går. Det var så koselig og jeg satte kjempe stor pris på det! tusen takk jenter og spesielt Sandra! ♥ (bffz lxm) Jentene hadde stelt i stand med Pizzabakeren, kaker, is, godteri og frukt! Tok ikke så mange bilder, men har noen å vise! 

               

Neste gang vi snakkes er jeg i NY!! 

 #utveksling #exploriususa #utveksling1415

INSTAGRAM

Heisann!  

Jeg kommer nok ikke til å være noen toppblogger som oppdaterer hver dag, så en plass jeg kommer til å oppdatere ofte er instagram. Har også laget en bruker med 20 andre jenter. På den har vi tenkt å oppdatere dere fra alle kanter i USA. Mange har tatt ideen vår som vil si at vi har startet en trend. Syns det er kjempe morsomt! Noen finske jenter laget en lik instagram og vi svarte litt bitchy, og når hun ene på den finske gruppa snakkte med en i våres gruppe fordi de skulle på samme Soft Landing camp så sa hun at de trodde vi hata dem. hahah! 

Hvis du vil følge meg så heter jeg:

@lindaskj

                        

@exchangebabes

                     

#utveksling #exploriususa#utveksling1415 

17 DAYS UNTIL

Heisann

Nå er det 17 dager til jeg reiser til USA, tiden går så sykt fort. Har egentlig ikke en eneste ting på plass, så nå må jeg egentlig sette i gang med handling av gaver til vertsfamilien, skrive under på lånekassen papirene, ta de siste vaksinene og printe ut en hel hau med viktige papirer. Kommende utvekslingstudenter, vær forberedt. Denne prosessen er evig lang, haha. Er så masse som må fikses også når du endelig er ferdig, så får du en ny jævelig ting du må fikse. Men hva gjør man ikke for et år i USA? Har ikke peiling på hva jeg skal kjøpe til vertsfamilien, er så sykt vanskelig. Skal jeg kjøpe samlet gave eller en gave til hver person i familien? Isåfall, så er vertsfar den jeg sliter mest med å finne gave til. Men tenkte å reise til Stavanger en dag og se på turistbutikkene der. Jeg må også pakke og rydde alle tingene mine som tar sykt lang tid og som er kjedelig. Stresser egentlig inne i hodet mitt med alt, hahah men på dagene jobber jeg og er med venner, mens jeg sitter på netflix hele natten. Sånn som nå, klokka er 6 og nå frista det bare å blogge.  Må nok endre litt på dette før USA. Har igjen 5 dager på jobb også, er så kjedelig å bruke tiden på å jobbe rett før jeg reiser. Men trenger penger til NY turen også er det bedre å ha for mye enn for lite sånn ellers. Utenom det så er det sykt spennende når mange av utvekslingfolkene begynner å reise nå. Mange reiser om 2 -3 dager, og jeg gleder meg til at de skal oppdatere oss! Haha, da vet jeg liksom litt om hvordan NY turen blir og hvordan deres møte med vertsfamilien var. Det føles litt betryggende. Hvis jeg klarer å fikse disse tingene så fort som mulig, så er jeg egentlig ready to go! Kjenner jeg begynner å blir litt rastløs, vil egentlig bare reise med en gang! Men plutselig står jeg på flyplassen på vei til USA og aner ikke hvor tiden ble av. Prøver å nyte de siste dagene mine hjemme i Norge med å være med på alt med venner, lager masse norsk mat og ting jeg kommer til å savne. Har også funnet ut at jeg ikke kommer til å overleve uten SOLO. 


fikk en gratis reisemappe når jeg var på flyplassen i sommer. Her kan jeg ha flybilett, pass osv. Passte perfekt å få det nå! :)

this is my office når jeg jobber med utvekslingting. 


har også kjøpt meg nakkepute når jeg flydde til Thailand i sommer, var så verdt det. Gjorde turen mye bedre, skal ta med denne til USA!

Vi snakkes en gang til før avreise regner jeg med, skal blogge om pakking og hva jeg tar med tenkte jeg. 

 

-Linda

Ambassaden + flybiletter!

Hei!

Da har jeg akkuratt vært på time hos den amerikanske ambassaden og det gikk ganske fort. Tror jeg ventet 5 minutter på utsiden før jeg gikk gjennom en sikkerhetskontroll akkuratt som på flyplassen. Etter det kom jeg inn og var der i 15 minutter også fikk jeg gå hjem. Har hørt fra de andre at du kan være der i opptil 4 timer, så var forberedt på å vente lenge. Haha, når jeg sto i skarken sa han mannen "you can go now!" og jeg tenkte bare hæ, så tidlig? Så spurte jeg han "emggh, like can I go home?" Han bare "haha, yeah, You are free to go!" Var litt kjipt at jeg hadde time i dag og ikke 23 juni som de fleste andre av de jeg kjenner som skal på utveksling var på. Kunne ikke på den timen pga. jeg var i Thailand. Men jeg møtte Vilde, som også var på time der. Vi var ferdig på likt ca. så vi gikk på Joe and The Juice og Starbucks etterpå. Var koselig og treffe en av utvekslingsjentene! :)

Ellers har jeg fått innenlandsflybilettene mine i USA og jeg vet at flyet fra Oslo til NY går 11.10 den 13 august, gleder meg så sykt mye nå! Skal reise med Henriette, som er en god veninne av meg, og med Tuva og Martine som jeg har blitt kjent med gjennom utveksling. Nå er det 26 dager til jeg reiser, og før det skal jeg jobbe og være med de hjemme før jeg reiser! Så tiden kommer til å gå kjempe fort! 


På vei til Osloo! Hadde tenkt å ta mer bilder, men klarte å ødlegge mobilen min så nå venter jeg på en ny som jeg har bestilt.Hahah visumbilde, baabe

meg atmFlybiletten fra New York til Texas, må mellomlande i Boston og som dere ser...

Snaggis, Linda

#utveksling #explorius #exploriususa #usa

Utvekslingsutfordring

 Fant en utvekslingsutfordring på ganske mange bloggere som skal til USA, så jeg tok den jeg og. 

Hvor skal du dra på utveksling?

Vet ikke mer enn at jeg skal reise til USA... Meeen har tatt statsvalg, og det ble Nevada, det er ikke sikkert jeg kommer der da. Time will show!(engelskkunnskaper) Tok det fordi California og Florida var fullt og jeg ville til noe som er ganske likt. Er litt redd for at jeg ikke skal få en bra familie nå som jeg har statsvalg, men la gå! Henriette er min backup plan! <3

Hvilken organisasjon reiser du med?

Reiser med Explorius og har fått ICES som underorganisasjon.
Hvor kunne du aller helst tenke deg å ende opp?

CALIFORNIAAA eller FLORIDAAAA.. *fjortissdrømmen*

Har du fått vertsfamilie og har du gjort stats/regionsvalg?

Har ikke fått, tror ikke jeg får heller. Må sikkert bo på motell fordi ingen vil ha meg.. Men har statsvalg som sagt.

Skal du på forberedelsesleir?

Jeeepp!!! Skal til NY, gleder meg drit mye!
Hva gleder du deg mest til?

Gå på amerikansk high school, få nye venner, ny family(lei den andre). Hoho, kan skryte med å si at jeg har 2 familier hvis jeg får en ny da! Rett og slett og få et helt nytt liv utenom bondelandet som jeg bor på nå.

Hva gruer du deg mest til?

- Bli feit! Vet jeg kommer til å ende opp på slankekrigen der hvis jeg ikke forandrer meg drastisk allerede. Så jeg har startet project fit i Norge, slik at jeg skal gå ned og bli superfit før USA også når jeg er i USA kan jeg bli så feit som jeg er nå. Smart, takk. Kommer ikke til å funke. I dag har jeg hatt chips, pomfri og pizza...


dette var det nermeste jeg kom profilbildet mitt på bloggen, slik blir det etter usa...

- Være venneløs. Første skoledag i USA kommer til å ende opp med en grinenede Linda som sitter på dass fordi hun er for sjenert til å gå bort til de andre i lunsjen. Mine samtaler med folk som prøver å snakke kommer til å ende slik: Hi, are u the norwegian exchangestudent? Emghg,, eheheh, yes, it is me that is that. ehehehghgg, I not so good in english so.. ehkeheh...

Kunne du tenke deg å prøve en ny sport?

Både, og. Har en indre drøm om å være cheerleader, men drømmen blir nok fort knust. Fikk 4- i dans på ungdomsskolen da, men dansekunnskapene mine er til å skryte av.Men jeg har ellers lyst til å spille fotball som jeg også har spilt i Norge i sånn 10 år elns. Men har lyst til å være åpen for alt utenom ting som inneholder å bare springe.

Hva tror du at du kommer til å savne mest?

-Norsk mat(superchips, solo, nugatti, grøt, kjøttkaker spessielt)

-De norske vennene mine, kommer nok ikke til å slå meg så mye løs som med disse snuppeluppene.

- Rommet og huset mitt

Skal du på arrangert tur med organisasjonen?

Prøver å få til en samlet bursdags og- julegave fra hele familyen i Norge. Den lyder slik: En tur til Hawaii fra hele familien til bursdag og jul i 20 år? Har liten familie ser du.


see yah soon bebeh!

Nevn fire steder du kunne tenke deg å besøke mens du er der. 

NY, Miami, Hawaii og Florida. 

Tror du dette blir et bra år?

Ja, hvis jeg ikke blir tykk og hvis jeg får venner og en normal familie! Men joda, skal gjøre det beste ut av året og gleder meg helt sinnsykt mye! Tok med pcn på dass nå fordi jeg gledet meg sånn til å svare på disse.


DRØYTTT, tipper en vertsfamilie ikke vil ha meg nå.. Tar sjangsen! www.yololindaiusa.blogg.no passer meg kansje bedre?


Skal du på utveksling? Da du ta denne challengen. Spessielt Henriette, min backup escape! <3<3

-Linda

#utveksling #usa #utfordring 

 

 

Ny utvekslingsblogg!

Linda i USA skoleåret 2014/15. Reiser med explorius og ICES som underorganisasjon. 

- Linda
 

 


LINDA I USA ♥
TEXAS, USA 14/15
MAIL:

ARKIV


November 2014
September 2014
August 2014
Juli 2014
Mai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014

KATEGORIER


Blogg
Før avreise
Hverdagen i USA
Skolen
Soft Landing Camp i New York
Vertsfamilien

FAVORITTER


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits