RUTINER, FOTBALL OG MAT!

Hei!

Dagene her går fort! Kommer hjem fra skolen klokka 4, så er det lekser og fotballtrening, middag, sove. Har ikke tid til så mye annet i hverdagen, men i helgene skal vi spille kamper og jeg har planer med folk fra laget og Nicole de neste helgenene og. I morgen skal jeg Linda Skjønstad i kirka og i Youth Group med en jente fra fotballen. Etter det skal hele Youth Groupen på sånn innendørstrampoline plass også spise fastfood!

I varsity jentegarderoben på skolen! Tok snikbilde for vi hadde scavanger hunt i Yearbook med bilder vi måtte ta!

Her er min nye fotballdrakt og fotballstuff!

hahaha skal ha matteprøve på mandag og hvis vi kan dette var vi good to go. Har algebra 1 me 9 klassinger hahah(like gamle som brusjan i Norge) så skulle bare mangle at det var lett! Føler meg som det mattegeniet. og 9 klassinger her ser ut som russen i Norge. Mange av de har skjegg!!!!

meg og min video production klasse!

Meg og chandler!

snart homecoming!

meg og katta! bff<3

Meg som står opp 07 på morningen på en lørdag for å se på fotballkamp til vertssøsken! Og ja, det er kaldt i Texas. Det er overskyet og 16-19 grader og jeg dæver av kulde. Hahaha. Er blitt så vandt med 35-40 grader hver dag at dette var iskaldt, jeg frøys så mye på fingrene at det var vondt når jeg holdt på med mobilen.

dette er blåbær rundstykke/scones aktig ting! Smaker godt, men er utrolig kvalmende etterpå! vi hadde dette, pannakaker(som smakte lapper uten sukker), egg og bacon til middag i går! Norske pannekaker og lapper slår lett USA sine!!

#utveksling #explorius #exploriususa


  0 kommentarer på "RUTINER, FOTBALL OG MAT!"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA

LINDA SKJØNSTAD ♥
TEXAS, USA 14/15
MAIL: linda.skjonstad@hotmail.com

arkiv


September 2014
August 2014
Juli 2014
Mai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014

kategorier


Blogg
Før avreise
Hverdagen i USA
Skolen
Soft Landing Camp i New York
Vertsfamilien

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

hits