TEXAS LIFE!

Hei!

Har ikke fått blogget siden jeg kom her! Masse har skjedd, men jeg overlever enda! såvidt. Dette innlegget blir superduper langt! Så be prepared! Har hatt det både kjempebra og kjempedårlig egentlig. Sykt kult å oppleve og få se alt! Men det er sykt vanskelig å tilpasse seg familien, kulturen deres og ikke minst skolesystemet. Norsk skolesystem er bedre, just sayin. Har og helt sykt strenge regler i forhold til Norge. Har funnet ut at jeg har kultursjokk og det er ganske kjipt. Blir ofte irritert og tenker at det de gjør er feil og Norge er bedre. Men prøver å endre tankegang. Er vanskelig å få seg venner på skolen, og amerikanske ungdommer er så forskjellige fra norske ungdommer. Gått 1 uke på skolen og er like venneløs som jeg var 1 skoledag. Hahah. hardt å være taper. Men målet mitt er å få venner før 26 september som er når Homecoming dancen er! 

Henno før avreise! baben

         

meg og vertsfamilien min!

Bailey og Nicole. Allerede 3 dagen etter jeg kom fikk jeg venner. Hahah sykt morsom historie. Amerikanere snakker mye og vertsforeldrene er som amerikanere flest. Så når vi var på walmart og handlet skoleting, ante vi ikke hva jeg trengte. Så de så Nicole og de så også at hun handlet skoleting. Så de spurte henne om hun kunne hjelpe meg å finne ting. Vi snakket sammen og hun hjalp meg. Så fant vi ut at hun skulle ta meg med på Bahamama Bucks(shave ice plass). Så dagen etterpå var jeg med henne og veninnen hennes Bailey. Var kjempe kjekt!

Meg på skolen til Nicole! Hun tok meg med på skolen og var også med på band practicen hennes. Det var syk kult! Texas skoler er kjent for å ha flinke band og det er sykt kult å høre på!

Walmart for første gang!

Texas er så fint på kveldene! Og det er trucks overalt. Du er ikke ekte mann her uten truck. 

Band practice til Nicole

Vsiss i bassenget!

Vet ikke hvor jeg skal starte her. Costco var helt sykt!! Du finner alt fra en safe til 6000 norske kroner til nuggets med mikkemusform. Har aldri vært på en plass med så mye smaksprøver, hadde jeg vært uteligger hadde jeg lett komt der og spist middag. Hadde nuggets, smoothie, nutella og brød, fruktgreier bla. som smaksprøver. Hadde tatt år om jeg skulle gått på alle. Men i tillegg når du kommer i kassen, legger en person tingene oppå det rullebåndet for deg, de har apotek der, de har en restaurant og ja! De har alt. Det er liksom en Ikea matbtukk og masse aent random! Tenkte å ha a day at costco innlegg! Hahah, det var så morsomt å se på alt.

Har vært med vsiss på fotballkamp! De er 8 år, har med offside og spiller på 9er bane. De var sykt flinke, har aldri sett så små barn spille så bra!

Første skoledag. Kledde meg ikke opp sånn frivillig for å si det sånn! Har skoleuniform og hater det. Føler meg ikke vel i disse klærne. Første skoledag var også et kapittel for seg selv. Først sto jeg å venta på den gule skolebussen.(som jeg hater mer enn alt på jord) Den kom 15 min forseint, også kom jeg på skolen. Hadde ikke peiling på hvor jeg skulle gå og hadde glemt ID-kortet mitt, så måtte lage nytt for de er psycho på å ha det med. Fant frem til spansk klassen min etter hjelp fra rektor! Etter det gikk dagen også bare, faen. lunch. Hvor skal jeg sitte, hva gjør jeg nå? Skal jeg gå på dass, skal jeg spørre om å sitte med noen? Endte opp at jeg satt med de to andre utvekslingseleven som det var flaks jeg fant. MEN angrer på at jeg satt med de, for skulle ha gått bort til noen og spurt. For vil helst bli venn med amerikanere. Men det er lettere sagt, enn gjort! Update: har ingen amerikanske venner å sitte med. De få gangene jeg har fått venner så har de B-lunch og jeg har A-lunch. 

Hawaii spirit day på skolen på Fredag!

Yearbook klassen!

På fredagens Pep Rally kom den tidligere NFL-spilleren og superbowl vinner Devin Wyman og hadde foredrag. Det var litt utenom det vanlige. Var ikke noe man kunne sett på Strand VGS.

Fotballgutta, de fineste sitter på den andre siden som ikke viser på bildet, just sayin. xDPD


Dette var så søtt! Rektor og tror hun var datteren hans!

Mer Hawaii bilder!

Chips med Cappuccino smak!

Chips med wasabi ginger smak!

Verdens søteste katt Sugar som elsker meg! Kommer inn til meg hele tiden og vil bare kose med meg! 

Skal prøve å blogge oftere! Men det er stress og det siste jeg orker på kveldene er å blogge. Er stuptrøtt og orker ikke noe som helst på kveldene egentlig! Soccer og gym hver dag på skolen dreper meg. Er et helvette!!! Skal forklare det i neste innlegg! 

#utveksling #exploriususa #utveksling1415


  0 kommentarer på "TEXAS LIFE!"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA

LINDA SKJØNSTAD ♥
TEXAS, USA 14/15
MAIL: linda.skjonstad@hotmail.com

arkiv


September 2014
August 2014
Juli 2014
Mai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014

kategorier


Blogg
Før avreise
Hverdagen i USA
Soft Landing Camp i New York
Vertsfamilien

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

hits