NY DAG 1 OG 2!

Hei folkens! 

Jeg har kommet meg trygt frem til vertsfamilien, men tenkte å blogge fra NY før jeg blogger om hvordan jeg har det her! Har ikke hatt internett på pcn før nå, så derfor kommer inleggene litt senere enn planlagt. 

Første dagen i NY var vi på sightseeing og så sykt mange kule plasser! Guiden vår var kjempekul og det var kjekt å høre på alt han sa. Lærte masse kult om NY, og jeg fant ut at jeg definitivt skal tilbake til NY! Det er en helt fantastik plass og jeg ble forelsket i den. Vi så maange plasse som er fra serien "Gossip Girl" som jeg elsker, så jeg ble skikkelig gira!


Meg og Henriette rett før avreise!Central Park

Dette er plassen hvor Chuck og Blair giftet seg på! Ble helt starstrucked her. Meg på times squareKate, Martine og Henriette!Her hadde vi lunsj på Grand Central

The Carrie steps

Her er cafeen fra "friends" serien som de alltid sittter på.

Skylinen til NY

Chuck Bass sitt hotell. Credz til Mart for bilde.meg og kate ble intervjuet av  CNN som dere ser i bakgrunnen! :-)
9/11 memorial som var helt syyyykt stor!! 


Når twintowers ble flydd inn i ble hele "nabolaget" rundt ødelagt og det var stengt i sånn 10 år eller noe, så det var ikke noe liv der. Men hvis dere ser på dette bildet så er det et tre, dette er det eneste som overlevde. Det er litt sykt med tanke på at hele plassen var ødelagt.  Dette blir kalt for "the survivers tree" Bare noen deler overlevde eller noe, så de hadde det på nursery i 10 år før de tok det ut igjen. Så treet er til de folkene som overlevde twintowers. 
Meg på Grand Central som er hvor hele Gossip Girl serien starter.

Så dette er bare få av alle bildene jeg tok! Har maaassse mer, men det blir for mye å legge ut. Bildene kan ikke beskrive alle plassene vi var. Det var mye sykere og finere i virkeligheten. 

#utveksling #explorius #utveksling1415


  0 kommentarer på "NY DAG 1 OG 2!"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA

LINDA SKJØNSTAD ♥
TEXAS, USA 14/15
MAIL: linda.skjonstad@hotmail.com

arkiv


August 2014
Juli 2014
Mai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014

kategorier


Blogg
Før avreise
Soft Landing Camp i New York
Vertsfamilien

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

hits