17 DAYS UNTIL

Heisann

Nå er det 17 dager til jeg reiser til USA, tiden går så sykt fort. Har egentlig ikke en eneste ting på plass, så nå må jeg egentlig sette i gang med handling av gaver til vertsfamilien, skrive under på lånekassen papirene, ta de siste vaksinene og printe ut en hel hau med viktige papirer. Kommende utvekslingstudenter, vær forberedt. Denne prosessen er evig lang, haha. Er så masse som må fikses også når du endelig er ferdig, så får du en ny jævelig ting du må fikse. Men hva gjør man ikke for et år i USA? Har ikke peiling på hva jeg skal kjøpe til vertsfamilien, er så sykt vanskelig. Skal jeg kjøpe samlet gave eller en gave til hver person i familien? Isåfall, så er vertsfar den jeg sliter mest med å finne gave til. Men tenkte å reise til Stavanger en dag og se på turistbutikkene der. Jeg må også pakke og rydde alle tingene mine som tar sykt lang tid og som er kjedelig. Stresser egentlig inne i hodet mitt med alt, hahah men på dagene jobber jeg og er med venner, mens jeg sitter på netflix hele natten. Sånn som nå, klokka er 6 og nå frista det bare å blogge.  Må nok endre litt på dette før USA. Har igjen 5 dager på jobb også, er så kjedelig å bruke tiden på å jobbe rett før jeg reiser. Men trenger penger til NY turen også er det bedre å ha for mye enn for lite sånn ellers. Utenom det så er det sykt spennende når mange av utvekslingfolkene begynner å reise nå. Mange reiser om 2 -3 dager, og jeg gleder meg til at de skal oppdatere oss! Haha, da vet jeg liksom litt om hvordan NY turen blir og hvordan deres møte med vertsfamilien var. Det føles litt betryggende. Hvis jeg klarer å fikse disse tingene så fort som mulig, så er jeg egentlig ready to go! Kjenner jeg begynner å blir litt rastløs, vil egentlig bare reise med en gang! Men plutselig står jeg på flyplassen på vei til USA og aner ikke hvor tiden ble av. Prøver å nyte de siste dagene mine hjemme i Norge med å være med på alt med venner, lager masse norsk mat og ting jeg kommer til å savne. Har også funnet ut at jeg ikke kommer til å overleve uten SOLO. 


fikk en gratis reisemappe når jeg var på flyplassen i sommer. Her kan jeg ha flybilett, pass osv. Passte perfekt å få det nå! :)

this is my office når jeg jobber med utvekslingting. 


har også kjøpt meg nakkepute når jeg flydde til Thailand i sommer, var så verdt det. Gjorde turen mye bedre, skal ta med denne til USA!

Vi snakkes en gang til før avreise regner jeg med, skal blogge om pakking og hva jeg tar med tenkte jeg. 

 

-Linda


  1 kommentarer på "17 DAYS UNTIL"

Postet av: Kjartan
Hei jeg heter Kartan og jeg skal reise på utveksling til usa nå snart. Jeg har et simpelt spørsmål til deg; hvor godt er du fornøyd med nakkeputa di? vet du om det er muligheter for å få den i noen mer utstående farger som neonrosa eller neongrønn?? Setter pris på om du svarte meg ettersom du virker som ei alrait jente. Skal forresten også til Josephine ;)
04.08.2014, 00:14
Postet av: usalinda
Kjartan: mordi henno
16.08.2014, 06:07
URL: http://usalinda.blogg.no/

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA









LINDA SKJØNSTAD ♥
TEXAS, USA 14/15
MAIL: linda.skjonstad@hotmail.com

arkiv


August 2014
Juli 2014
Mai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014

kategorier


Blogg
Før avreise
Vertsfamilien

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

hits